Search
  • tuulinikkiphotography

Hääkuvausta ammattitaidolla!

Updated: Jul 5, 2019
Hääpäivä on todennäköisesti elämänne suurin ja tunteikkain päivä, jonka muistoja haluatte ammentaa vielä vuosikymmenienkin jälkeen. Valitsemalla ammattitaitoisen ja tyyliänne miellyttävän, sekä kunnioittavan valokuvaajan voit olla huoletta tämän asian suhteen!

Ikuistan rakkaudentäyteisen päivänne laadukkaine kuvineen, joista huokuu kihelmöivä jännitys, lämpö, rakkauden hehku, sekä aito hääjuhlan tunnelma!

Vahvuuksiani ovat erityisesti luonnonvalon taidokas käyttäminen, mallinohjaus, sekä idearikkaus ja visuaalinen havainnointikyky.

 
" Kuvaan aina koko täydestä sydämestäni, aidosta, palavasta halusta tuottaa upeita, mieleenpainuvia kuvia. "
 

Mikäli valmista kuvauspakettia juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi ei löydy, voidaan sellainen yhdessä teille räätälöidä. Jokaiseen kuvaukseen kuuluu suunnittelupalaveri, jossa käymme kasvotusten läpi hääpäiväänne ja toiveitanne kuvauksen suhteen. Keskustelemme toivomastanne kuvaustyylistä, suunnittelemme kuvausmiljöötä, sekä käymme tarkasti läpi kaiken yksityiskohtia myöten, jotta mitään ei jäisi ikuistamatta tärkeästä päivästänne.

Erilaisuutena moniin muihin kuvaajiin nähden, en rajoita käsiteltävien kuvien määrää, vaan saatte kaikki kuvat laadukkaasti viimeisteltyinä digitaalisessa muodossa.

Olen rento ja idearikas kuvaaja - ei siis jäykkiä ja poseeraamisen näköisiä potretteja! Ohjaan luontevasti hääparia kuvausasentoihin, saaden näyttämään kuvat luontevilta ja tunnelmallisilta. Kuvaukset onnistuvat taatusti niin tosijännittäjältä, kuin rennommaltakin parilta. Ja ennen kaikkea kuvauksissa on hauskaa!

Hääkuvauspaketteihin ja hinnastoon voit tutustua: https://www.valokuvaajatuuli.fi/haeaekuvaus

Toimi siis nopeasti ja ota yhteyttä!

Tuuli Nikki tuuli@valokuvaajatuuli.fi 045-6343530
23 views0 comments