top of page
2 kopio11.jpg

Henkilöstökuvaus

Henkilöstökuvat ovat yrityksen tärkeimpiä käyntikortteja. Laadukkaasti toteutetut henkilöstökuvat edustavat yritystäsi, antavat henkilökunnasta ammattitaitoisen, luoksepäästävän ja positiivisen vaikutelman.

Brändikuvaus

Haluatko yrityksesi kuvien viestivän asiakkaille positiivia arvoja, lähestyttävyyttä ja lämminhenkisyyttä?

Oikeanlaisilla brändikuvilla herätetään mielenkiintoa, ajatuksia ja mielikuvia niin henkilöbrändäyksessä kuin yritysbrändäyksessäkin.

Kuvapankkikuvaus

"Pitäis päivittää somea, mutta minkälaisia kuvia pitäisi olla? Ei meillä ole tarpeeksi kuvia. Nää kuvat on liian vanhoja, henkilöstö on jo vaihtunut."

Kuulostaako tutulta pohdinnalta? Minulla ois tähän pari ideaa. Kurkkaapas lisää.

Alkaen 150 €

Alkaen 350 €

Alkaen 290 €

Tapahtumakuvaus

Lehtikuvaus

Tuotekuvaus

Tarvitsetko kuvaajaa juhliin, messuille tai muihin tapahtumiin? Anna tapahtumakuvaus ammattilaisen hoidettavaksi ja keskity itse olennaiseen. Palaa jälkikäteen tapahtuman tunnelmaan laadukkaiden kuvien avulla, joita voit halutessasi välittää myös juhlavieraille.

Alkaen 290 €

Laadukasta lehtikuvausta kuunnellen asiakkaan tarpeita. Lehtikuvauksessa tärkeää on kuvattavan persoonan ja tekstin yhteen nivominen. Rennolla otteella, tarvittaessa erilaisilla kuvakulmilla sekä kuvaajan persoonaa esiin tuomalla saadaan näyttävät kuvat aikaiseksi!

Alkaen 250 €

Vie brändisi tai tuotekuvauksesi aivan uudelle tasolla massasta erottuvilla, kiinnostavilla ja laadukkailla kuvilla.

 

Näyttävät ja persoonalliset valokuvat herättävät asiakkaan kiinnostuksen ja huomion, sekä annat ammattimaisen kuvan tuotteestasi/brändistäsi.

Alkaen 300 €

Kiinteistökuvaus

Dronekuvaus

Toteutan laadukkaat, valovoimaiset ja ammattitaidolla käsitellyt kiinteistökuvat jokaiseen tarpeeseen, niin kiinteistönvälittäjille, rakennuttajille kuin muillekin yrityksille.

Kuvien tarkoitus on herättää asiakkaan mielenkiinto ja houkutella hänet saapumaan esittelyyn, josta kohteen myyjä jatkaa myyntityötä.

Yrityksen edustavat kuvat toimitiloista, tuotantotiloista tai muista kohteista ovat erittäin tärkeä osa ammattimaisia nettisivuja tai osana mainontaa.

Alkaen 180 €

Haluatko uutta perspektiiviä kuviin? Kiinnostaako rakennusprojektin etenemisen vaiheittainen tallentaminen tai tehdasalueen kuvaaminen kokonaisuudessaan?

Dronekuvauksella saavutetaan aivan uutta perspektiiviä kuviin. Dronea voidaan käyttää niin lehtikuvissa, kiinteistökuvissa ja niin monessa muussakin, että vain taivas, kirjaimellisesti, on rajana ajatuksille!

Alkaen 150 €

Kaikkiin yrityskuvausten hintoihin lisätään alv 24 %.

Jokainen yrityskuvaus räätälöidään ja suunnitellaan tarpeisiisi sopiviksi. Paketteja voidaan myös yhdistää ja suunnitella ihan omanlaisia kokonaisuuksia. Kerro siis tarpeesi ja taiotaan laadukkaita ja erottuvia kuvia!

Valmiiden kuvien toimitusaika noin kaksi viikkoa.
Mikäli tarve on nopeampi, sanothan siitä etukäteen. Pikatoimitukset mahdollisia jopa samalle päivälle.

    - Kerrohan kuvatarpeistasi -

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page